Ben je op zoek naar een goede Autorijschool in Den Haag of omgeving? Dan ben je bij autorijschool Safety Drivers te Den Haag bij het juiste adres. Wij zijn actief in Zoetermeer, maar ook in Nootdorp, Delft en omgeving Rijswijk. Dus of je nou in Wateringen of in de buurt van Voorburg woont, Safety Drivers staat met de lesauto voor je klaar! Je kunt meteen met rijlessen beginnen, want Safety Drivers heeft geen lange wachttijden.

Autorijschool Den Haag

Wij bestaan al meer dan 20 jaar. Hierdoor weten we precies waar jij als leerling behoefte aan hebt en waar de examinator op let. Zo haal jij je rijbewijs zo snel mogelijk én bespaar je tijd en geld. Wij vinden het erg belangrijk dat jullie je op je gemak voelen tijdens de rijlessen. Als je last hebt van faalangst of andere problemen, zit je bij Safety Drivers ook op de juiste plek!

Alle voordelen van de Autorijschool Den Haag - Safety Drivers

Naast bovenstaande voordelen, zijn er nog veel meer redenen om voor Safety Drivers te kiezen. Hieronder daarom de belangrijkste voordelen:

  • Proefles van 90 minuten voor maar €45,00
  • Spoedopleidingen op maat
  • Rijinstructeur Is geduldig en wordt niet boos als je fouten maakt, je komt om te leren en fouten maken hoort erbij :)
  • Hoog slagingspercentage
  • Je wordt thuis opgehaald of op een ander afgesproken plek.
  • Betaal in maximaal 10 termijnen
  • Je vorderingen worden bijgehouden op een instructievorderingskaart, zo weten we precies wat je nog moet verbeteren om te kunnen slagen.
  • Rijlesfilms via YouTube en via de app van PlanGo (zo kan je thuis beter voorbereiden op de volgende les).

‘Het Nieuwe Rijden’ is efficiënter rijden. Door het nieuwe rijden kan je erg veel brandstof besparen. Het Nieuwe Rijden is dus zowel goed voor het milieu, je portemonnee als voor je auto. Dus kies je voor rijlessen bij Safety Drivers? Dan kies je voor meer dan alleen maar lessen!

Proefles volgen? Autorijschool Den Haag - Safety Drivers

Klik hier om je in te schrijven voor een proefles.

Aanmelden

Afmelden voor je afspraak?

Kan je niet door dat je ziek bent of andere omstandigheden? Meld je dat in ieder geval af 48 uur voor aanvang van je les. Anders moeten wij de geplande afspraak doorberekenen.

Wij geven rijles op de volgende dagen en tijden (de tijden kunnen per dag en instructeur verschillen):

Maandag - vrijdag

 
vanaf 8:00 tot 22:00 uur 
Zaterdag vanaf 8:00 tot 15:00 uur