Autorijschool Eindhoven – Safety Drivers

Autorijschool Safety Drivers is aan het uitbreiden en geeft nu ook rijles in Eindhoven en omgeving. Ben jij opzoek naar een goede rijschool in Eindhoven, Helmond, Best, Nuenen, Mierlo, Geldrop of Veldhoven? Schrijf je dan in voor een proefles bij autorijschool Safety Drivers.

Beste prijs kwaliteit

Natuurlijk niet alleen vanwege onze lage prijzen, maar omdat autorijden meer is dan weten hoe je een auto moet besturen. En juist “veiligheid” staat bij Safety Drivers voorop. In minder lessen krijg je meer ervaring, verkeersinzicht en plezier dan waar dan ook.

Klik hier om je in te schrijven voor een proefles. (Betaal direct de proefles en krijg €5,- korting op de prijs) €45,-

De voordelen van je rijbewijs bij Safety Drivers halen

Naast bovenstaande voordelen, zijn er nog meer redenen om je rijbewijs bij Safety Drivers. Daarom hieronder de belangrijkste redenen voor je opgesomd:

  • Proefles
  • Hoog slagingspercentage
  • Spoedopleidingen op maat
  • Werk met een speciaal ontworpen instructievorderingskaart
  • Betaal in termijnen
  • Leer ‘Het Nieuwe Rijden’

‘Het Nieuwe Rijden’ is ook wel ‘efficiënter rijden’. Er wordt namelijk veel brandstof bespaard. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je auto en niet onbelangrijk: je portemonnee. Kies je ervoor om je rijbewijs bij Safety Drivers te halen? Dan kies je voor meer dan alleen maar rijlessen!

Proefles volgen? Autorijschool - Safety Drivers

Klik hier om je in te schrijven voor een proefles.

Aanmelden

Afmelden voor je afspraak?

Kan je niet door dat je ziek bent of andere omstandigheden? Meld je dat in ieder geval af 48 uur voor aanvang van je les. Anders moeten wij de geplande afspraak doorberekenen.

Wij geven rijles op de volgende dagen en tijden (dit kan per instructeur verschillen):

Maandag - vrijdag

 
vanaf 8:00 tot 21:00 uur 
Zaterdag vanaf 8:00 tot 15:00 uur