Wil je graag en snel je rijbewijs halen? En ben je op zoek naar een Autorijschool in Heemstede? Dan ben je bij Autorijschool Safety Drivers te Heemstede bij het juiste adres. Wij zijn actief in Haarlem, maar ook Lisse, Amsterdam en omgeving Heemstede. Dus of je nou in Aerdenhout of in de buurt van Zandvoort woont, Safety Drivers staat met de lesauto voor je klaar! Je kunt meteen met rijlessen beginnen, want Safety Drivers heeft geen wachttijd.

Autorijschool Heemstede - Safety Drivers

Wij bestaan al meer dan 17 jaar. Hierdoor weten we precies waar jij als leerling behoefte aan hebt en waar de examinator op let. Zo haal jij je rijbewijs zo snel mogelijk én bespaar je tijd en geld. Wij vinden het erg belangrijk dat jullie je op je gemak voelen tijdens de rijlessen. Als je last hebt van faalangst of andere problemen, zit je bij Safety Drivers ook op de juiste plek!

Alle voordelen van de autorijschool Safety Drivers

Naast bovenstaande voordelen, zijn er nog veel meer redenen om voor Safety Drivers te kiezen. Hieronder daarom de belangrijkste voordelen:

  • Proefles;
  • Spoedopleidingen op maat;
  • Hoog slagingspercentage;
  • Betaal in termijnen;
  • Je vorderingen worden bijgehouden op een instructievorderingskaart;
  • Leer ‘Het Nieuwe Rijden’.

‘Het Nieuwe Rijden’ is efficiënter rijden. Door het nieuwe rijden kan je erg veel brandstof besparen. Het Nieuwe Rijden is dus zowel goed voor het milieu, je portemonnee als voor je auto. Dus kies je voor rijlessen bij Safety Drivers? Dan kies je voor meer dan alleen maar lessen!

Ja ik wil ook een proefles volgen!

Klik hier om je in te schrijven voor een proefles.

Aanmelden

Afmelden voor je afspraak?

Kan je niet door dat je ziek bent of andere omstandigheden? Meld je dat in ieder geval af 48 uur voor aanvang van je les. Anders moeten wij de geplande afspraak doorberekenen.

Wij geven rijles op de volgende dagen en tijden (dit kan per instructeur verschillen):

Maandag - vrijdag

 
vanaf 8:00 tot 21:00 uur 
Zaterdag vanaf 8:00 tot 15:00 uur