Je rijbewijs in Rijswijk halen bij Safety Drivers

Wij bestaan al sinds 2001. Dit betekent dat Safety Drivers al meer dan 17 jaar ervaring heeft. We weten dus precies waar de examinator op let, waardoor jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld! Ons team bestaat uit vier rijinstructeurs, zowel vrouwelijke als mannelijke. Het is dus mogelijk om je voorkeur aan te geven. Wij vinden het namelijk zonder meer belangrijk dat jullie je op je gemak voelen tijdens de rijlessen. Als je last hebt van faalangst of andere problemen, zit je bij Safety Drivers ook op de juiste plek.

De voordelen van je rijbewijs bij Safety Drivers halen

Naast bovenstaande voordelen, zijn er nog meer redenen om je rijbewijs bij Safety Drivers, de autorijschool nabij Rijswijk, te halen. Daarom hieronder de belangrijkste redenen voor je opgesomd:

  • Proefles
  • Hoog slagingspercentage
  • Spoedopleidingen op maat
  • Werk met een speciaal ontworpen instructievorderingskaart
  • Betaal in termijnen
  • Leer ‘Het Nieuwe Rijden’

‘Het Nieuwe Rijden’ is ook wel ‘efficiënter rijden’. Er wordt namelijk veel brandstof bespaard. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je auto en niet onbelangrijk: je portemonnee. Kies je ervoor om je rijbewijs bij Safety Drivers te halen? Dan kies je voor meer dan alleen maar rijlessen!

Maak vrijblijvend gebruik van een proefles bij Safety Drivers!

Klik hier om je in te schrijven voor een proefles.

Aanmelden

Afmelden voor je afspraak?

Kan je niet door dat je ziek bent of andere omstandigheden? Meld je dat in ieder geval af 48 uur voor aanvang van je les. Anders moeten wij de geplande afspraak doorberekenen. 

Wij geven rijles op de volgende dagen en tijden (dit kan per instructeur verschillen):

Maandag - vrijdag

 
vanaf 8:00 tot 21:00 uur 
Zaterdag vanaf 8:00 tot 15:00 uur