Opfriscursus Autorijden Eindhoven

opfriscursus autorijles

De ‘Rijvaardigheids Opfriscursus’ in Eindhoven is voor iedereen geschikt die wél in het bezit is van een geldig rijbewijs, maar om wat voor eden dan ook een ‘duwtje in de rug’ nodig heeft om weer volwaardig deel te nemen aan het moderne verkeer.

Dat kan handig zijn als je lang niet gereden hebt. Of als er onderweg een keer iets vervelends gebeurde. Als je zelfvertrouwen een deukje opliep. Of als je het doodgewoon prettig vindt om weer eens door een professional beoordeeld te worden.

In de loop der jaren zijn veel verkeersregels gewijzigd of vernieuwd. In de praktijk blijkt echter dat veel verkeersdeelnemers hiervan niet of nauwelijks op de hoogte zijn. Het verkeer is drukker geworden en veel weggebruikers kijken niet even goed. Dit is tevens de mede oorzaak dat dagelijks heel veel ongelukken in het verkeer gebeuren. Deze opfriscursus autorijden, biedt u de mogelijkheid om uw kennis van verkeersregels en nog belangrijker uw “verkeersinzicht” bij te spijkeren. Zo werkt u mee aan een veilig verkeer in het land.

Opfrislessen autorijles in Eindhoven volgen bij Safety Drivers

Deze opfriscursus autorijden in Eindhoven wordt gegeven door onze collega instructrice van Safety Drivers. Samen met haar zet je eerst alles op een rij. Wat kan je wel? Waar heb je hup bij nodig? We bespreken dus eerst de situaties waar je zelf denkt moeite mee te hebben. Dat kan bijvoorbeeld zijn:

  1. Wegrijden of stoppen (schakelen, remmen en kijk gedrag)
  2. Inhalen (binnen bebouwde kom en op de snelweg)
  3. Snelweg invoegen, uitvoegen (snelheid, volgafstand en kijk gedrag)
  4. Kruispunten (herkennen wie voorrang heeft, snelheid van naderen, kijkgedrag, etc.)
  5. Rechts afslaan, Links afslaan (kijk gedrag, inzicht)
  6. Parkeren, Keren en overige bijzondere manoeuvres
  7. Alle overige lesonderdelen waar je moeite mee hebt

Als de instructtrice tijdens het rijden iets anders opvalt wat de verkeersveiligheid in gevaar kan brengen, dan bespreekt zij die uiteraard met u. Wij zijn blij dat u investeerd in de verkeersveiligheid van u en ander weggebruikers. 

Het nieuwe rijden

Ook bij onze opfriscursussen geven wij rijles in “Het Nieuwe Rijden”. Dat is milieubewust, brandstofbesparend en nog veiliger ook!

Schaam u niet….!

U bent niet de eerste en zeker niet de laatste die zich soms ongemakkelijk of onveilig voelt in het verkeer. Dat is helemaal niet erg. Maar het is WEL erg als u daar niets aan doet. Daarmee brengt u uzelf en andere in gevaar. Neem daarom die stap en maak vrijblijvend een afspraak om open en eerlijk door te spreken waarmee we u misschien kunnen helpen.

Ja ik wil een opfrisles!