Je rijlessen gespreid betalen? Dat kan!

Als dat beter uitkomt, dan kun je bij Safety Drivers je rijlessen makkelijk en overzichtelijk gespreid betalen. Daar doen we niet zo moeilijk over maar we maken vooraf wel duidelijke afspraken.

Om te beginnen kun je alleen gespreid betalen als je een van onze lespakketten kiest. Dus niet als je kiest voor losse lessen.

We spreken in overleg af hoeveel je per maand betaalt en hoe lang je er over doet om het pakket af te lossen. Daar is wel een maximum aan verbonden. Het mag niet langer dan 12 maanden duren voordat je al je rijlessen hebt afbetaald.

Je hoeft niet alle termijn betaald te hebben om examen te kunnen of mogen doen. Als je er klaar voor bent, dan ben je er klaar voor! Als je slaagt voor je rijbewijs (en dat hopen we natuurlijk!) dan loopt de afspraak die we maakten daarna gewoon dor tot en met de laatste termijn.

Er zijn kosten aan verbonden. Je betaalt per maand €10 termijnkosten. Heb je een meevallertje? Dan kun je de nog openstaande termijn natuurlijk zonder extra kosten of boete in een keer betalen.

Om voor deze regeling in aanmerking te komen, moet je een arbeidsovereenkomst kunnen laten zien of moet er iemand voor je garant staan. Als je verder nog vragen hebt over je rijlessen gespreid betalen, neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen (06 41282873) of mailen: klik hier.