De 10 punten die Safety Drivers uniek maken

1 – Je wordt thuis opgehaald
Safety Drivers haalt je thuis op. Of ergens anders. Dat klinkt logisch (vinden wij ook) maar veel andere rijscholen (die van de ANWB bijvoorbeeld) laten je naar de rijschool komen en zetten je daar ook weer af. Zonde van je tijd, vinden we bij Safety Drivers.

3 – Goedkope lespakketten
Met een lespakket ben je voordeliger uit dan met de losse lessen. Je instructeur kan tijdens de eerste lessen beoordelen hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt en daar een pakket voor samenstellen. Toch minder lessen nodig? Dan betaen we die natuurlijk terug!

5 – Faalangst of examenvrees? We helpen je!
Als je last hebt van faalangst, examenvrees, ADHD of autisme helpen we je met alle plezier om toch veilig je rijbewijs te halen. Onze instructeurs en instructrices zijn hier speciaal voor opgeleid. Ze weten hoe ze je het beste helpen.

7 – Speciaal ontworpen instructiekaart
Wij houden je vorderingen bij op een speciaal ontworpen instructiekaart. Daarop staan alle lesonderdelen die belangrijk zijn tijdens je examen. Zo weet de instructeur altijd precies waar nog aan gewerkt moet worden.

9 – Met een Opfriscursus weer veilig de weg op
Een beetje angstig om de weg (weer) op te gaan? Een Opfriscursus van Safety Drivers doet wonderen voor uw rijvaardighed en zelfvertrouwen!

2 – Hoog slagingspercentage
Wij zitten met ons slagingspercentage boven het landelijk gemiddelde. Al jaren. Daar zijn we trots op. Het is het resultaat van hard werken (en soms een beetje streng zijn). Tegelijkertijd houden we de veiligheid in de gaten. Veilig en snel gaan bij ons hand in hand.

4 – Gespreid betalen
Je kunt (lespakketten) betalen in maandelijkse termijnen. Vraag er naar bij je instructeur. Hij legt heyt je graag uit en samen maken we afspraken waar we alletwee wat aan hebben. Daar zijn wel wat voorwaarden aan verbonden. Die lees je hier.

6 – Ervaren, professionele rij-instructeurs
De professionals van Safety Drivers nemen hun vak serieus. Ze zijn geduldig, begrijpend en soms (als het moet) een beetje streng. Ze helpen. Je voelt je als snel in elke situatie veilig en op je gemak. Tijdens de les, tijdens je examen en daarna.

8 – Je leert ‘Het Nieuwe Rijden
Bij Safety Drivers leer je vanaf de allereerste les het “Nieuwe Rijden”. Dat is vlot maar ook zuinig en milieubewust. Ook leer je door het ver vooruit te kijken hoe je beter kunt anticiperen op de verkeerssituatie voor je.

10 – Spoedopleiding op maat
Beetje haast? Zo snel mogelijk je rijbewijs? Dat kan. In overleg met Safety Drivers kun je een spoedopleiding samenstellen die helemaal aan aan jou wensen voldoet.